Om pijn als gevolg van artrose aan de knie en het knieschijfsyndroom te verzachten en/of te voorkomen, zonder de bewegingsvrijheid te belemmeren.
Om pijn als gevolg van artrose aan de knie en het knieschijfsyndroom te verzachten en/of te voorkomen, zonder de bewegingsvrijheid te belemmeren.
Eindelijk EEN KNIESCHIJFBESCHERMER tegen ARTROSE die onder alle soorten kledij kan worden gedragen!
Door de PHYSIOSTRAP® met EPITHELIUMFLEX™ te dragen, beschermt en ontlast u uw verzwakte of pijnlijke knie (artrose, knieschijfaandoeningen, enz.).
Jaarlijks hebben 2,5 miljoen mensen in Frankrijk last van artrose aan de knie en komen er 160.000 nieuwe gevallen bij! Deze chronische aandoening vergt een dagelijkse opvolging en vraagt om een oplossing die is aangepast aan de levensstijl van de patiënt. Logge en drukkende knieschijfbeschermers die van tricot zijn gemaakt en werden ontworpen voor acute en tijdelijke aandoeningen, zijn niet de juiste oplossing voor deze chronische aandoening. Epitact heeft daarom de PHYSIOstrap® ontwikkeld die dagelijks en gedurende een lange periode kan worden gedragen.
Dit product is een medisch hulpmiddel van klasse I dat aan de Europese wetgeving is onderworpen en van het CE-label is voorzien. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik. Fabrikant: Millet Innovation. 08/2019
De EPITHELIUMFLEX™ knieschijfring is te soepel om de knie op zijn plaats te kunnen houden.
FOUT! Een studie toont aan dat de knieschijf ruim 43% minder zijdelings verschuift met de PHYSIOstrap® kniebandage. De EPITHELIUMFLEX™ knieschijfring is ondanks zijn soepelheid dus weldegelijk in staat om de knie op zijn plaats te houden.
De PHYSIOstrap is voor mensen die vaak wandelen.
FOUT! De PHYSIOstrap® kniebandage is ontwikkeld voor mensen met artrose en is bedoeld voor om dagelijks gedragen te worden door actieve mensen die niet noodzakelijk vaak sporten. Voor sporters is de PHYSIOstrap® SPORT beter geschikt omdat zijn ontwerp specifiek geoptimaliseerd werd voor de bewegingen die u tijdens het sporten maakt.
Artrose wordt onvermijdelijk naarmate je ouder wordt.
FOUT! Iedereen kan te maken krijgen met artrose, op elke leeftijd! Hoewel artrose vaak leeftijdsgebonden is, komt slijtage van het kraakbeen niet alleen bij senioren voor. Deze aandoening heeft vele oorzaken, maar de gevolgen ervan kunnen worden beperkt door de gewrichten te beschermen en de risicofactoren te bestrijden: overgewicht vermijden, blessures goed verzorgen, overbelasting van de gewrichten vermijden tijdens het sporten, de ergonomie op het werk of in de dagelijkse activiteiten aanpassen, enz.